Bár az szövetség egyik felelős vezetője még a múlt pénteki, gödöllői röplabdás bálon is megerősítette egy négyszemközti beszélgetés során, hogy ragaszkodik a Magyar Kupa négyes döntő kaposvári megrendezéséhez, és ezt az MRSZ szerdai elnökségi ülésén is előterjesztette, a vezetőtestület tagja hosszas vita után mégis leszavazták, és megerősítették a pályázat korábbi eredményét, miszerint Debrecen városa rendezi a márciusi finálét.

Emellett az elnökség elfogadta Oczella Gyula felmondását a Strandröplabda Szakág vezetői posztjáról, és megszavazta, hogy az újjáalakuló szakág vezetője a továbbiakban ismét Bernáth Beáta lesz. Már csak az a kérdés, hogy ki oldja meg a milliós kérdést… :-) A női Euroliga ötven (vagy már csak harminc) millió forintos tervezett költségvetésének fedezéséről érdemben nem sok szó esett.

Címkék: debrecen röplabda magyar kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr372666751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása