Zsinórban játssza felkészülési meccseit az Albrecht-Miskolci VSC-MISI női csapata. A borsodiak szerda este a szlovákiai Rimaszombaton lépnek pályára, majd a szombaton Gödöllőn szerepelnek.

„Több mint két esztendeje jó kapcsolatban állunk északi szomszédainkkal, akik az ottani első ligában játszanak – mondta Toma Sándor, a Miskolc edzője. – Számunkra az a legfontosabb, hogy erős ellenfelekkel csapjunk össze, és készüljünk a március elsején és harmadikán rendezendő, BSE elleni Extraliga-negyeddöntőre. Keretünk tagjai közül Oláh Csilla egyetemi tanulmányai miatt nem tart velünk Rimaszombatra, míg Nagy Zsanett sítáborban van, ezért hagyja ki az összecsapást.”

Az MVSC a hétvégén sem pihen, hiszen a gödöllői tornán lép pályára szombaton. 13 órától az Újpesti TE, 15 órától a házigazda TEVA-Gödöllői RC lesz a borsodi csapat ellenfele. „Már a jövő heti programunk is alakul – folytatta Toma Sándor. – Úgy néz ki, hogy február 22-én Gödöllőre megyünk, míg február 26-án Nyíregyházán játszunk. Biztos vagyok benne, hogy ezen az öt mérkőzésen kellően összerázódik és formába lendül a társaság, amely helytáll majd a legmagasabb osztályban is.”

(forrás: Borsod Online)

Címkék: miskolc röplabda extraliga mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr982663328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása