A Fino-Kaposvár 3:1-re nyert a régi rangadók hangulatát idéző meccsen, a Vegyész RC-Kazincbarcika otthonában, a férfi Extraliga 1-4. helyéért zajló középszakaszának harmadik fordulójában.

A vírusos megbetegedéssel bajlódó Kaszap Tamás és a héten betegeskedő Gergye Roland nem tartott a rövidnek nem mondható úton a somogyi csapattal. Deák Márk és Magyar Bálint egy győztes dorogi NB II-es meccs után csatlakozott a kerethez. Feladóposzton ezen a találkozón ifj. Laszczik Iván kapott lehetőséget.

Az első és a második játszmában remek teljesítményt nyújtott a címvédő, a játék minden elemében felülmúlta a borsodiakat. Végig remekül koncentrálva gyűjtötte be az első két részsikert a Kaposvár, ezúttal a nyitások, a nyitásfogadások és a támadás-befejezések is rendben voltak.

A harmadik játékrészben kicsit kiengedett a látogató, és a lelkesen játszó Vegyész nagy izgalmak közepette megnyerte ezt a felvonást. A somogyiak azonban a negyedik játszmában ismét magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, és a hazai csapatot lelkesen buzdító szép számú közönség előtt magabiztosan nyerték a szettet és egyben a mérkőzést is (1:3).

Kántor Sándor, a Kaposvár edzője: – Örülök az újabb győzelemnek a magyar bajnokságban. Sok feladatunk van még, megyünk tovább.

Extraliga, férfiak, középszakasz, az 1-4. helyért, 3. forduló

Vegyész RC-Kazincbarcika – Fino-Kaposvár 1:3 (–17, –20, 28, –14)
Kazincbarcika, 400 néző. Játékvezetők: Ujházi, Pőcze
Kazincbarcika: Lehóczky L., Kovács II Z., Gulyás Á., Csizmadia J., Lehóczky G., Juhász P. Csere: Szántai. (liberó), Dudás T., Toronyai, Lónárt, Orosz. Edző: Dudás András
Kaposvár: ifj. Laszczik I., Nagy J., Hoboth Á., Csoma, Schulcz, Bagics Balázs. Csere: Dömötör, Deák (liberók), Németh F., Magyar. Edző: Kántor Sándor

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: kaposvár röplabda kazincbarcika vegyész extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr302641296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása