A Horváth Balázs nélkül játszó Pécsi TE-PEAC szoros játszmákban 3:0-ra kikapott a Kiskunlacházi RSE otthonában a férfi NB II alapszakaszának 12. fordulójában.

Komoly győzelmi esélyt alakítottak ki a baranyaiak a neves játékosokból álló Kiskunlacháza otthonában. Magassági fölényüket a jól variált támadásokkal tudták ellensúlyozni, de a szerencsével hadilábon álltak ezen a napon. Az első szett elején nehezen fogadták a nyitásokat, de 18 körül ledolgozták hátrányukat. Ekkor azonban megtört a csapat lendülete. A második és a harmadik játékrészt szintén a végjátékban veszítette el a látogató, némileg balszerencsés módon.

A magas, rutinos, jó röplabdát játszó, hazai pályán esélyesebb Kiskunlacháza ellen kulcsjátékosa nélkül is nyílttá tette a mérkőzést a baranyai együttes, elsősorban küzdeni tudása, másodrészt jó taktikája miatt. A végeredmény mégis 0:3, pedig csak néhány labdamenettel kellett volna többet megnyerniük a jobb eredményhez a pécsieknek.

Gyöngyösi Zoltán, a Pécs játékos-edzője: – Bosszantó vereség, ráadásul 0:3, pedig milyen szoros volt!
 
A Pécsi TE-PEAC ezzel a harmadik helyen áll a bajnokságban. Legközelebb február 13-án, vasárnap 14 órától lép pályára a csapat hazai környezetben, a győri Széchenyi ellen.

NB II, férfiak, alapszakasz, 12. forduló
Kiskunlacházi RSE – Pécsi TE-PEAC 3:0 (22, 23, 23)

Címkék: pécs röplabda pte kiskunlacháza nb ii peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr662643439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása