Végéhez ér a női Extraliga középszakasza, amelynek hatodik, utolsó fordulójára egyetlen eldöntendő kérdés maradt: melyik csapat végez a harmadik, és melyik a negyedik helyen. A két érintett egymás ellen döntheti el a kérdést, mégpedig vasárnap 18.30-tól Nyíregyházán, ahol a Vasas vendégeskedik. Beharangozó!

Extraliga, nők, középszakasz, az 1-4. helyért, 6. (utolsó) forduló

TEVA-GÖDÖLLŐI RC – BSE-FCSM
(február 6., vasárnap, 18 óra)
Az egyes és a kettes sorszámot birtokló csapatok tétnélküli csatájára kerül sor vasárnap este Gödöllőn, amelynek a presztízsen kívül nincs sok tétje. Hollósy László nyilván megint győzni szeretne egykori munkaadói otthonában, míg Deme Gábor csapata a Vasas elleni, 2:0-s vezetésről elbukott meccset javítaná ki az utolsó fordulóban. Kérdés, hogy a kvázi tétnélküliség melyik együttest szabadítja fel jobban, melyik lesz képes jobb játékra. A Gödöllőtől – ha győzni szeretne – mindenképpen több kell, mint pénteken, ám azt ne feledjük: a mostani szezonban az eddigi három egymás elleni mérkőzésükből kettőn is csak az ötödik szett döntött...

Tippünk 1:3

NRK-NYÍREGYHÁZA – VASAS DUNA AUTÓ ÓBUDA
(február 6., vasárnap, 18.30 óra)
A hétvége egyetlen igazi, komoly téttel rendelkező találkozója lesz a klasszikus rangadó, a Nyíregyháza és a Vasas összecsapása. Amelyik csapat győz, az a harmadik helyen végez, és amellett, hogy a negyeddöntőben elkerüli az Újpestet (na nem mintha a MÁV Előre ellen egyszerűbb dolga lesz bármelyik együttesnek is...), az elődöntőben minden bizonnyal nem a BSE-vel játszik majd. Nagy tehát a tét, és a két csapat közös múltját ismerve nem lennénk meglepve, ha a jelenlegi szezonban eddig lejátszott három egymás elleni meccsükhöz hasonlóan ezúttal is ötjátszmás csatába torkollna a párharc... A találkozóról élő eredményközlést láthatnak a www.vasasvolley.hu oldalon!

Tippünk 2:3

Az állás 5 forduló után
1. BSE 20 pont (31:10)
2. Gödöllő 16 pont (23:21)
3. Vasas 15 pont (17:27)
4. NRK-Nyíregyháza 15 pont (17:28)

Extraliga, nők, középszakasz, az 5-8. helyért, 6. (utolsó) forduló

NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA SE – MÁV ELŐRE-PRO PÁTRIA ELECTRONICS SC
(február 6., vasárnap, 15 óra)
A biztos második a biztos kiesővel méri össze tudását a vasárnapi nyitómeccsen, amelynek kimenetele valüszínűleg sima vendégyőzelem lesz. A Főiskolának ez az utolsó esélye arra, hogy ne nyeretlenül essen vissza az NB I-be, ám ha a MÁV teljes csapattal utazik a szabolcsi megyeszékhelyre, valószínűleg nem fog összejönni a bravúr...

Tippünk 0:3

BÉKÉSCSABAI RSE – ÚJPESTI TE
(február 6., vasárnap, 17 óra)
A presztízsen kívül ennek a találkozónak sincs sok tétje, hiszen az UTE biztosan ötödik lesz a rájátszás előtt, míg a hazaiak már nem kerülhetik el az osztályozót. Ennek ellenére a viharsarkiakra ráférne a sikerélmény, márpedig az UTE legyőzése mindenképpen nagy lelki pluszt adhatna az osztályozó, és az esetleges rájátszás előtt. Az UTE is nyilván pozitív élményekkel készülne a következő egy hónapban, így egy igazán jó találkozóra van kilátás.

Tippünk 3:2

Az állás 5 forduló után
1. Újpest 21 pont (30:13)
2. MÁV Előre 18 pont (26:15)
3. Békéscsaba 16 pont (23:20)
4. Nyíregyházi Főiskola 11 pont (2:33)

Címkék: beharangozó röplabda extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr142640098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása