Játékosai nincsenek, de szombaton elvileg játszania kellene a marosvásárhelyi első osztályú férfi röplabdacsapatnak! Egymást érik a meglepetések a Torpi ügyében. Miután a csapatot tartozásai miatt kizárták a bajnokságból, a klub a szakszövetség beperelésével fenyegetőzött, s már három fordulót le is játszottak nélküle a visszavágókból, a szövetség ügyvezető bizottsága bejelentette: visszavárják a marosvásárhelyieket.

Ha nem értik mi történik, ne csüggedjenek, nincsenek vele egyedül. További kommentárok helyett álljon itt a szövetség főtitkára, Viorel Manole nyilatkozata.

„Úgy döntöttünk, adunk még egy esélyt a Torpinak, hogy az A1-osztályban játsszon. A határidő, ameddig a klub illetékeseinek el kell intézniük a játékosok leigazolásával kapcsolatos problémáikat, az csütörtök. Ha addig mindent megoldanak, az első két fordulóból a mérkőzéseket kiírjuk új időpontra (a szerkesztő megjegyzése: csakhogy nem két, hanem három forduló járt már le). Az egyetlen lehetőségük a keret kiegészítésére, hogy kettős igazolásokat készítsenek, a Torpinak jelenleg ugyanis csak hat játékosa van, öten megkapták a távozás jogát. Amennyiben a Torpi csütörtökig nem jelzi hivatalosan részvételi szándékát, a szombati Remat Zalau elleni mérkőzését meg nem jelenésnek könyveljük el, ami automatikusan kizárást jelent, s a klub három évig nem vehet részt a bajnokságokban.”

(forrás: szekelyhon.ro)

Címkék: románia román marosvásárhely röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr452634827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása