A további két forduló eredményeitől függetlenül megnyerte csoportját az Eszterházy Gyakorlóiskola Eger-Szent-Györgyi DSE-VSI együttese az NB II férfi juniorbajnokságban. A hevesiek a hazai környezetben rendezett negyedik forduló során a Kunhegyes és a Gyöngyös csapatát is legyőzve végeztek az élen.

A villámtornán először a Kunhegyessel mérkőztek meg a házigazda egriek, és játszmavesztés nélkül diadalmaskodtak. Már ekkor sikerült a kitűzött célt teljesíteniük, így a gyöngyösiek elleni megyei rangadó gyakorlatilag tétnélkülivé vált. Ennek ellenére szoros küzdelemben ezúttal is győztek az egri fiatalok. Még két kört rendeznek a pontvadászatban, ám az eredmények már nem befolyásolhatják az Eger helyezését.

NB II, férfiak, juniorbajnokság, 4. forduló
Eszterházy Gyakorlóiskola-Szent-Györgyi DSE-VSI – Kunhegyes ESE 3:0 (25, 19, 23)
Kunhegyes ESE – Gyöngyösi Sportiskola 0:3
Gyöngyösi Sportiskola – Eszterházy Gyakorlóiskola-Szent-Györgyi DSE-VSI 1:3 (–21, –15, 22, –20)

„Az első meccsen a megszokottaktól eltérő felállásban kezdtünk, mert a pénteken a diákolimpiai országos döntőbe jutást kiharcoló Neumann János Középiskola csapatának tagjai meglehetősen fáradtak voltak – kezdte Vincze Tamás, az Eger edzője. – Ez szerencsére nem volt nagy befolyással a játék képére, mert a mérkőzést elkezdők kellő odafigyeléssel és pontossággal játszottak. Dicséretes volt Széphegyi játéka szélsőütőként, valamint az összeszokott Pliska, Csengeri páros is sok szép jelenetet produkált különösen a támadások terén. A második meccsen egy felpörgött gyöngyösi csapat várt ránk, de nehezen fogadható nyitásainkkal többször sikerült gátolni a támadásaik felépítését. Két megnyert játszma után az ellenfél szépen felállt, de a folytatás ismét a Hetényi és Trizna vezette csapatunk sikerét hozta. Elégedettek lehetünk, hiszen több felállást is kipróbálva viszonylag zökkenőmentes játékot produkáltak a fiúk, ami egyrészt az összpontosítást dicséri, másrészt jelzi, hogy szerencsére nincsenek egyemberes posztok a csapaton belül.”

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger röplabda magyar kupa junior

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr962613487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása