A Pécsi VSE-PEAC röplabdázói január 23-án Dágon játszottak az NB II juniorbajnokság harmadik fordulójában. A körülményekhez képest (vizsgaidőszak, betegség) megfelelő volt a felkészülésük a tornára, a felnőtt csapattal is tudtak játszani egy szoros edzőmeccset, amelyek a felnőttek nyertek 2:1-re.

A hétvégi tornán a pénteken megbetegedett Gyenis Ádámon kívül mindenkire számíthatott a baranyaiak edzője. A meghatározó játékosok jó formában voltak, és akik a felnőtt csapatban is játszanak, már túl voltak két mérkőzésen.

NB II, férfiak, juniorbajnokság

Pécsi VSE-PEAC – Győri Jedlik 3:1 (23, –15, 20, 21)
Pécsi VSE-PEAC – Dági KSE 0:3 (–20, –19, –17)
Pécsi VSE-PEAC – Dorog ESE 3:0 (12, 14, 19)

Szabó Tamás, a Pécs edzője: – A Győr ellen a nyitásfogadás nem volt igazán jó, ennek köszönhetőek a szoros játszmaeredmények, és az elvesztett szett. Támadásban jól teljesített a csapat, meg voltam elégedve. Sajnálom, hogy az utolsó szettben megsérült Lengvárszky Levente, reméljük, mihamarabb felépül. A Dág ellen a nyitásfogadás még mindig nem volt jó. Nem voltak ászértékű szervák, de nagyon nehezen támadtunk a pontatlan fogadásokból. Sajnos a feladóm sem tudott sokat hozzátenni a támadójátékhoz, a két legponterősebb játékos (Balla Péter és Kiss Nicholas, ők az előző napon a felnőtt bajnoki mérkőzésen is jó formában voltak) nagyon kevés labdát kapott, és ez meg is látszik a szerzett pontokon. Ahogyan az előző tornán, most is megijedtünk, és hibát hibára halmoztunk, amint megszereztük a vezetést. A Dorog ellen azok kaptak játéklehetőséget, akik tétmérkőzésen még nem tudnak hozzátenni a játékhoz. Nagyon meg voltam elégedve a játékukkal nagyon szépen fejlődnek.

Az utolsó torna, ami az alapszakaszhoz tartozik március 15-én lesz Győrben. Több edző is jelezte, hogy szeretné, ha másik napon lenne a torna, ezért az időpont még egyeztetés alatt áll. A Pécsnek már négy veresége van, így már nincs arra lehetőség, hogy beérje a veretlen Dágot. A baranyaiak a csoport második helyére szeretnének odaérni, hogy kvalifikálhassák magunkat a Keleti-csoporttal közös négyes döntőre.

Címkék: pécs röplabda junior pte peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr612612631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása