A Honvéd Zrínyi SE hazai pályán 3:0-ra kikapott a listavezető TFSE-KRA ellen a női NB II Keleti-csoportjában, az alapszakasz tízedik fordulójában. A meccs képgalériája ide kattintva megtekinthető!

2010. november 27. óta nem lépett pályára tétmeccsen a 2011-es év első mérkőzésére készülő Honvéd Zrínyi SE. A lányok felkészülését betegségek, sérülések, munkahelyi, illetve iskolai elfoglaltságokból adódó folyamatos hiányzások hátráltatták. Emiatt a hosszúra nyúlt szünet heti két-három edzésén a csapat négy feladójából leginkább csak Kiss Virág tudott a váltakozva megjelenő ütőkkel edzeni.

A baljós előjelek ellenére Kovács István edző a mérkőzés előtti eligazításon a megadott taktika betartását, jó és eredményes játékot várt el csapatától.

A közepes színvonalú, mindkét oldalon sok hibával tarkított mérkőzésen, az első és az utolsó szett elejét leszámítva a házigazda Zrínyi rendre három-hat ponttal vezetett, de a megszerzett előnyt a végjátékokra rendre elherdálta. A pályán kívülről nézve úgy tűnt, hogy a vezetéseket követően a játékosokat valamiféle pszichés vírus támadta meg. Ennek hatására jelentősen csökkent koncentrálásuk, egyre pocsékabbul fogadták a TFSE nyitásait. Ők pedig a kényszerfeladásokból bekövetkezett alibi támadásokat könnyedén hárítva, megtáltosodva gyártották pontjaikat. A megzavarodott, kétségbeesett csapaton sem a cserék, sem az időkérések nem segítettek, és mindhárom játszmát elvesztették.

NB II, nők, Keleti-csoport, alapszakasz, 10. forduló

Honvéd Zrínyi SE – TFSE-KRA 0:3 (–23, –22, –21)
Békásmegyer, 30 néző. Játékvezetők: Román, Harsági
Zrínyi: László Zs., Horváth O., Leirer, Váradi, Kiss V., Juhos. Csere: Ehmann (liberó), Nagy Cs., Paholcsek, Sipos N. Edző: Kovács István
TFSE-KRA: Sákovics V., Tóth Zs., Széles R., Jáka Sz., Naszvadi, Gyenge. Csere: Bánlaki (liberó), Rósa. Edző: Foki Róbert

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 2:8, 16:10, 18:15, 22:20. 2. játszma: 5:1, 12:8, 15:9, 17:12, 19:19, 21:24. 3. játszma: 3:7, 9:10, 17:14, 19:15, 20:19, 21:23

(forrás: zrinyivolley.shp.hu)

Címkék: röplabda zrínyi honvéd nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr692589323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása