A hétvégén már pályára lép az Albrecht-Miskolci VSC-MISI NB I-es női röplabdacsapata, szombaton ugyanis egy hazai rendezésű tornán méri fel az erejét az Extraligában szereplő Újpest és NRK-Nyíregyháza ellen.

Az Albrecht Téli Kupán a tervek szerint négy együttes mérkőzött volna meg egymással, ám szerdán kiderült, hogy az egyik meghívott mégsem lesz ott a borsodi megyeszékhelyen.

„Az egri csapatból többen is kiestek sérülés miatt, s bár az ottaniak jelezték, hogy amennyiben ezzel együtt is ragaszkodunk hozzájuk, akkor átjönnek hozzánk, mi viszont úgy látjuk, szakmai szempontból így nem lenne sok értelme a velük való meccseknek, ezért eltekintünk a részvételüktől – mondta Toma Sándor, a Miskolc edzője, majd hozzátette, a hazai játékosok az ünnepek alatt kétszer három nap pihenőt kaptak, ezen kívül napi kétszer tréningeztek. – Ilyenkor az egyetemistáinknak kötelezettségeik vannak, edzenek, amikor tudnak, de ez nem befolyásolja azt, hogy komolyan készülünk a bajnoki folytatásra. Ebbe a felkészülésbe éppen beleillik a mostani torna, hiszen az NRK és az Újpest is erős csapat az Extraligában. Azért házigazdaként szeretnénk tisztesen helyt állni...”

Az Albrecht Téli Kupa programja
10 óra: Miskolc – NRK-Nyíregyáza
13 óra: Újpesti TE – NRK-Nyíregyháza
16 óra: Miskolc – Újpesti TE
Az első meccs kezdési időpontja fix, a másik kettőé a megelőző mérkőzések hosszától függ.

(forrás: boon.hu)

Címkék: eger miskolc nyíregyháza agria röplabda ute újpest nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr182564026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása