Boldog karácsony helyett rossz hírek: visszalépett az NB II-es Ajka női csapata, és krízishelyzetben van az Eger és az NRK-Nyíregyháza is, férfivonalon pedig a Kecskemétnek vannak súlyos nehézségei. Ki menti meg a magyar röplabdacsapatokat?

Január közepén kezdődik a középszakasz a női NB I-ben. Az AVE-Agria RC-Eger együttesének nem sikerült a legjobb négy között végeznie az alapszakasz során, így az 5-8. helyért lesznek érdekeltek a hevesiek. A bajnokság következő szakaszában az egriek a Kalocsával, a Veszprémmel és a Palotával találkoznak. A sorozat megterhelő lesz, hiszen három hét alatt hat mérkőzést kell játszania minden csapatnak. A nehézségeken túl a legnagyobb gondot az jelenti Gáspárdy György ügyvezető számára, hogy miből tudják előteremteni a további szerepléshez szükséges pénzt. Az ügyvezető rendkívül elkeseredett, hiszen kilátástalan helyzetben vannak. A sportvezető ismét elgondolkodott a visszalépés lehetőségén.

„Nem tudjuk, hogy miből játszunk tovább – mondta Gáspárdy. – A legegyszerűbb megoldásnak a visszalépés mutatkozik. A korábban közölt gondjainkra semmilyen reagálás nem jött az illetékesektől. Az AVE-val kötött szerződésünk 2010. december 31-én lejár, ám főszponzorunktól semmi válasz nem érkezett a további támogatást illetően.”

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger agria röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr412537604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása