Aranyvasárnap véget ér az alapszakasz a férfi NB I-ben is. Úgy tűnik, hogy a szurkolóknak a 14. fordulóban már nem lesz okuk izgulni, hiszen mindhárom párharc simának tűnik. Egy meglepetés persze mindig becsúszhat, mondjuk karácsonyi ajándék gyanánt! Beharangozó.

DÁGI KSE – SÜMEGI RE
(December 18. szombat, 16 óra)
A veretlenül listavezető Dág otthonában meglepetésre készül a Sümeg, de azt azért nagy bátorság (felelőtlenség) lenne kijelenteni, hogy van is esélye a győzelemre. A tétnélküli mérkőzésen persze fontos tényező lesz, hogy melyik csapat veszi igazán komolyan az összecsapást, amelyből egyébként – akár így, akár úgy – egy jó kis meccs is kerekedhet!

Tippünk 3:0

CSEPEL – KODOLÁNYI-MASITA FRKE
(December 18. szombat, 17 óra)
Mindkét együttes kiesett a Magyar Kupából néhány nappal ezelőtt, de valószínűleg merőben máshogy viszonyulnak a búcsúhoz a fővárosban és Székesfehérváron, a Csepel ugyanis egyáltalán nem esélytelenül lépett pályára a MAFC elleni párharcban, míg a Kodolányi igazából nem számíthatott továbbjutásra a Szeged ellenében. Hogy a kupabúcsú miatti csalódottság rányomja-e a bélyegét a hazaiak idei utolsó bajnokijára, azt nem tudjuk, azt viszont biztos, hogy a papírforma szerint még megtépázott önbizalommal is nyerniük kell. Az viszont intő jel lehet a csepelieknek, hogy a korábban Fehérvár otthonában csak nagy keservesen tudtak győzni 3:2-re!

Tippünk 3:1

SZOLNOKI RK-SI – DEBRECENI EAC
(December 19. vasárnap, 16 óra)
A közelmúltban mindkét csapat megszorongatta a Csepelt, azzal a különbséggel, hogy a Szolnok nyert (3:2), a Debrecen viszont végül kikapott (2:3) a fővárosiak ellen. Érdekesség, hogy a hajdúsági megyeszékhelyen korábban egymás elleni is ötjátszmás csatába bonyolódtak. Aranyvasárnap csak nem húzzák-halasztják...

Tippünk 3:0

Szabadnapos: Sollight-Nyíregyházi FRK

NB I, férfiak (13 forduló után)
1. Dág 24 pont (12 mérkőzés)
2. Csepel 21 pont (12 mérkőzés, 29:18)
3. Szolnok 19 pont (12 mérkőzés, 26:21)
4. Sümeg 18 pont (12 mérkőzés, 23:20)
5. Nyíregyháza 17 pont (13 mérkőzés, 19:31)
6. Kodolányi 14 pont (12 mérkőzés, 13:31)
7. Debrecen 14 pont (12 mérkőzés, 12:33)
8. Ifjúsági-válogatott 11 pont (7 mérkőzés, 12:13)

Címkék: beharangozó röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr542520737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása