Egy meccs az élet!

 2010.12.16. 00:34

Utolsóelőtti fordulójához érkezett a női NB I alapszakasza. A 13. körben még mindig az a legérdekesebb kérdés, hogy a Veszprém, a Szolnok, vagy az Eger kerül-e a legjobb négy közé. Hátha péntek este erre is fény derül! Beharangozó.

KALOCSAI SE – SZOLNOKI RK-SI
(December 17. péntek, 16 óra)
A Kalocsa egy esetleges győzelemmel magával ránthatná az alsóházba a Szolnokot, ami számára azért lenne fontos, mert akkor lenne még egy csapat, amely ellen továbbvisz egy sikert. A vendégek motivációja természetesen a legjobb négy közé kerülés. Az előző fordulóban pengeélen táncoltak, hiszen hazai környezetben vesztésre álltak a közvetlen rivális Veszprém ellen, mégsem adták fel a küzdelmet, és végül nagy csatában 3:2-re nyertek! Ezzel együtt rosszabb játszmaarányuk miatt továbbra sem matekozhatnak, egyértelműen győzniük kell!

Tippünk 0:3

ÚJBUDA TC – BITT-KAPOSVÁRI NRC
(December 17. péntek, 17 óra)
Nem tudjuk, melyik csapat mennyire veszi komolyan az Extraligába való feljutást. Amelyiknek fontosabb, az kezdi majd motiváltabban a meccset, hiszen az alapszakasz legjobb négy együttese közé már mindkettő biztosan bekerült, a kérdés csak az, milyen egymás elleni eredményt visznek majd magukkal a felsőházba. A Kaposvár híresen nagy küzdő...

Tippünk 2:3

AVE-AGRIA RC-EGER – VESZPRÉMI EGYETEMI SC
(December 17. péntek, 17 óra)
Ha az Eger kikap, biztosan nem juthat négy közé. Ha a Veszprém kikap, számára nem száll el a felsőházba kerülés esélye, de az több mint valószínű, hogy a sorsa már nem a saját kezében lesz az utolsó fordulóban! Ugyanolyan felemás formában van a két botladozó csapat, és közös vonás az is, hogy korábban már mindketten biztosíthatták volna a négy közé jutást, de ez néhány felelőtlen vereség miatt nem sikerült. Komoly kérdés, hogy a vendég bakonyiakat mennyire viseli majd meg a mostoha időjárás miatt valószínűleg zűrös utazás, illetve, hogy meg tudják-e ismételni azt a remek, összeszedett játékot, amelyet a szolnoki meccsen két és háromnegyed szetten keresztül produkáltak. Ha bíznak magukban, és a nehéz helyzetekben sem hoznak sorozatosan rossz döntéseket, életben tarthatják reményeiket. Egy meccs az élet!

Tippünk 2:3

PALOTA-BÖLLHOFF – ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI
(December 17. péntek, 18 óra)
Gyakorlatilag az egyetlen meccs a fordulóban, amelynek semmilyen tétje nincs. A Palota nem juthat négy közé, a Miskolc viszont nem eshet ki onnan, tehát ezt az eredményt biztosan nem viszi magával egyik csapat sem. Hogy mégsem fog unalomba fulladni a meccs, arra garancia, hogy mindkét együttes tagjai szeretnek röplabdázni! Annyi tétmeccsen kellett már jó eredményt elérniük az elmúlt hetekben, hónapokban, így karácsony előtt igazán itt az ideje, egy tétnélküli, felszabadult örömjátéknak! Hajrá! Érezze jól magát mindenki!

Tippünk 1:3

NB I, nők (12 forduló után)
1. Miskolc 22 pont (34:16)
2. Kaposvár 22 pont (33:15)
3. Újbuda 20 pont (28:19)
4. Veszprém 17 pont (25:23)
5. Szolnok 17 pont (20:27)
6. Eger 16 pont (19:25)
7. Palota 16 pont (19:28)
8. Kalocsa 14 pont

Címkék: beharangozó röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr242518835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása