Bár hónapok óta makacs vállsérülés gyötri, Tóth II Gábornak így is volt miért örülnie a napokban: a kecskemétiek ütőjátékosát választották az év legjobb röplabdázójának. A korábbi csapatkapitányt meglepte a díj, annak viszont nem örül, hogy elhúzódik sérülése.

A díj különösen lelkesítő lehet az ütőjátékosnak, hiszen hónapok óta az oldalvonalon kívülre kényszerül vállsérülése miatt, ami ráadásul nem a remélt ütemben gyógyul. „Igazából teljesen meglepett, nem számítottam a díjra, de őszintén szólva nem is tudtam róla, hogy most lesz ez a szavazás – mondta Tóth II Gábor. – Éppen interneten böngészgettem, mikor rátaláltam a cikkre, tényleg nagyon meglepett. Eredetileg decemberre már fel kellett volna épülnöm, de most úgy áll a helyzet, hogy másfél-két hónapra még szükségem van, igaz, akkor sem léphetek még pályára, de már újra edzésbe tudok állni.”

Tóth II Gábor optimista számításai szerint a január közepén kezdődő középszakasz végére állhat újra rendelkezésre. „Nem elsősorban játéktudásban fog sokat jelenteni a visszatérésem, hanem fejben, mert valószínűleg nem olyan formában fogok játszani, mint amikor megsérültem. Megint lesz egy ember, aki kicsit összefogja őket. Azt hiányolom, hogy úgy játszik a csapat, hogy játszik is, meg nem is, kicsit több lélekkel kéne.”

A csapatkapitány a sérülésétől függetlenül a Magyar Kupában és a bajnokságban is dobogós helyre várja csapatát.

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét röplabda extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr252515655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása