Önbizalom-növelő sikerre vágyik a Company Nyelviskola-Veszprémi RC a férfi Extraliga alapszakaszának utolsó fordulójában. A szezon első idegenbeli győzelmét szombaton Szegeden szerezhetné meg Nyári Sándor edző csapata.

A Veszprém egy hete hiába fogadkozott, nem tudta legyőzni a Dunaferr csapatát, sőt még szettet sem tudott nyerni a tabella harmadik helyezettje ellen. Nyári Sándor, a bakonyiak mestere a meccs után kemény kritikát fogalmazott meg, miszerint egyes játékosok csak beszélnek és vágynak a nagy sikerekre, de nem tesznek semmit.

„Egy hónappal ezelőtt komolyan szorongattuk az élvonal csapatait, ám végül csak szoros mérkőzésekre futotta, győzelmet nem tudtunk kiharcolni – mondta az edző. – Ez több játékosom hitét is megrendítette, ami az edzéslátogatottságban is megmutatkozott. Továbbra is azt gondolom, a csapatunk nem a középmezőnybe való, de szükségünk van végre egy önbizalom-növelő győzelemre, ami átlendít minket a holtponton.”

A tréner elmondta, Szegeden újra elindulhat felfelé a társaság. „Pikáns és szívdobogtató csatára számítok – folytatta Nyári. – Huszonnyolc évig éltem a városban, ahol két bajnoki címet és négy Magyar Kupa-elsőséget ünnepelhettem. Tulajdonképpen hazatérek. Azonban a pályán nincs barátság, csak a meccs. Bizonyítanunk kell! Nem tudok elképzelni más lehetőséget, csakis a győzelmet.”

A női NB I-ben a Veszprémi Egyetemi SC a Szolnok otthonába látogat vasárnap. Oláh János edző együttese fontos meccs előtt áll, hiszen amennyiben győz, fontos lépést tesz a legjobb négy közé kerülés felé.

„A Szolnokot itthon nagyon könnyedén megvertük, ám ellenfelünk hazai környezetben teljesen más arcát mutatja, harcosabb és magabiztosabb – magyarázta Oláh mester. – Fontos, hogy Szelle Dóra még nem teljes értékű, a tüdőgyulladása után lábadozik, ám azt gondolom, néhány perc erejéig segítségünkre lehet.”

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: veszprém röplabda vrc vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr672507386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása