Az elmúlt fordulóban rangadót nyert, és a Kecskemét elleni sikerrel a tabella élére állt a Vegyész RC-Kazincbaricka a férfi Extraligában. Az alapszakaszból már csak egy forduló van hátra, és a borsodiakra az utolsó körben, vasárnap újabb rangadó vár, ezúttal a Dunaferr SE otthonában.

„Azon a meccsen a korábbiakhoz képest mindenki feszültebben, de nagy becsvággyal játszott, amit a statisztikák is alátámasztanak – mondta Dudás András, a Vegyész edzője. – A találkozó összképét nézve jobbak voltunk és teljesen jogosan nyertünk. Persze, voltak hibáink is, úgy érzem, még mindig maradt bennünk plusz, de még így is az idény eddigi legjobb játékát sikerült nyújtanunk, úgyhogy nem lehetek elégedetlen. Abban pedig feltétlenül bízom, hogy ez az akarat és lelkesedés kitart a Dunaferr ellen is, mert mint azt a bajnokság elején mondtam, az újvárosi velünk közel egy szinten lévő együttes, úgyhogy nagy küzdelemre számítok vasárnap. A sikerünk alapja lehet, ha fejben végig koncentráltak tudunk maradni, és hasonló felfogásban küzdünk, mint a Kecskemét ellen. Ha már a táblázat élére kerültünk, jó lenne meg is tartani ezt a pozíciót, hiszen akkor kedvezőbb helyzetből várhatnánk a bajnokság második szakaszát.”

(forrás: boon.hu)

Címkék: dunaújváros röplabda kazincbarcika dunaferr vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr192506764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása