Névadó támogatót kapott a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Kaposvár férfi röplabdacsapata. A Fino-Food Kft. egyelőre a szezon végéig segíti az együttest, és ha mindkét fél elégedett az együttműködéssel, akkor akár hosszabb távú, gyümölcsöző kapcsolat is kialakulhat a két fél között.

A cég tízmillió forinttal támogatja a klubot, a cél pedig nem változott: az első hely megszerzése a magyar bajnokságban és a kupában is.

A somogyi együttes a jelenlegi évadban fiatal magyar játékosokkal szeretné elérni céljait. A csapat korábbi kulcsembere, Kántor Sándor immár edzőként irányítja a társaságot, és a fiúk a Közép-európai Ligában három győzelemmel és hat vereséggel a hatodik helyen állnak. A mezőny azonban annyira sűrű, hogy egy szép győzelmi sorozattal akár még a négyes döntő is elérhető közelségbe kerülhet.

A klubvezetés korábban sem titkolta, hogy a korábbi névadó támogató nyári kiválása miatt a korábbinál nehezebb helyzetbe került Magyarország legjobb férfi röplabdacsapata. Csütörtökön délelőtt azonban bejelentették: a csapat Fino-Kaposvár néven folytatja szereplését a magyar és a nemzetközi porondon.

„Gyakorlatilag ez egy életmentés volt, ez a megállapodás a legjobbkor jött – fogalmazott a csütörtöki, kaposvári sajtótájékoztatón Fonai Tibor klubelnök. – Külön köszönettel tartozunk a polgármesternek, Szita Károlynak és Egyed László vezérigazgató úrnak is, hogy lehetővé tette, hogy ez az együttműködés létrejöhessen. Továbbra is az a cél, hogy a csapat a bajnokságot és a kupát megnyerje, a Közép-európai Ligában pedig minél előrébb végezzen.”

A kaposvári székhelyű tejipari cég vezetői elárulták: korábban már a helyszínen is látták a csapat mérkőzéseit. „Ez egy tízmilliós nagyságrendű támogatás, amit évente biztosítunk a csapatnak és még egyebeket is, ha jönnek a sikerek – mondta Egyed László, a Fino-Food Kft. vezérigazgatója. – Egyelőre egy évre szól a megállapodás, és ha elégedettek vagyunk egymással, akkor folytatjuk.”

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr922473298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása