Igazi dögös bikinis lányok táncolgatnak az Ázsia Játékok strandröplabda-meccsein. A szurkolóknak tetszik a dolog, de a jemeni sportolókat úgy elvarázsolták, hogy állításuk szerint miattuk kaptak ki.

A strandröplabda-mérkőzésekhez általában hozzátartoznak a bikinis cheerleaders lányok, akik koreográfiájukkal elsősorban a nézőket akarják szórakoztatni. A Kínában zajló Ázsia Játékokon azonban nemcsak a szurkolókra voltak nagy hatással az apró fürdőruhában pózoló hölgyek, hanem a jemeni játékosokra is, akiknek alaposan elcsavarták a fejüket. Adeeb Mahfoudh egyenesen azt állította, hogy azért kaptak ki az indonéz duótól, mert elterelte a figyelmüket a pálya mellett táncolgató sok csinibaba.

„Nagyban befolyásolták a játékunkat, sok közük volt ahhoz, hogy kikaptunk” – mondta a muszlim országból érkezett sportoló, aki hazájában biztosan nem találkozik nap mint nap bikinis nőkkel. Azért megnyugtató, hogy a jemeniek nem tettek panaszt a szervezőknél, sőt nem bánnák, ha máskor is találkoznának velük. „Ezek a lányok nagyon szépek, velük azt hiszem, még több embert lehet a strandröplabda-meccsekre vonzani. Remélem, a következő mérkőzésen is láthatjuk a műsorukat” – mondta Adeeb Mahfoudh.

A fotókért kattintson ide!

(forrás: bulvarsport.hu)

Címkék: röplabda strandröplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr902465764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása