A Kecskemét elleni szoros vereséget követően ezúttal idegenbe látogat a Dunaferr SE férficsapata, amely szombaton 17 órától a Szeged otthonában vendégszerepel az Extraliga alapszakaszának nyolcadik fordulójában.

A csongrádiak harmadik körben 3:0-ra kikaptak Dunaújvárosban, s mint azt Ruffing Péter edző elárulta, a Dunaferr ezúttal is győzni szeretne. „Túltettük már magunkat a Kecskemét elleni szoros vereségen, igyekeztünk levonni a tanulságokat, s tanulni a hétvégén történtekből – magyarázta a mester. – A papírforma alapján mi vagyunk a szegedi meccs esélyesei, s egyértelműen az a célunk, hogy ezt a pályán is bizonyítsuk, s biztos sikert aratva szerezzük meg a bajnoki pontokat. A Kecskemét ellen kicsit átalakítottuk a csapat szerkezetét, amelyről valószínűleg most visszaállunk az eredeti felállásunkhoz, ám ha úgy hozza a helyzet, csekély változtatási lehetőségeinkhez mérten bele tudunk majd nyúlni a meccsbe, melyre remélhetőleg a legerősebb összeállításunkban tudunk majd pályára lépni.”

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: szeged röplabda dunaferr extraliga hpq

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr682459891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása