Végre itt a szuperrangadó!

 2010.11.13. 12:44

Bár a nyolcadik forduló Kodolányi – Szolnok mérkőzését szombat délután rendezik, mi már előretekintünk, és a vasárnap esedékes kilencedik körrel foglalkozunk. A férfi NB I alapszakaszának talán legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzését rendezik a hét utolsó napján: a veretlenül listavezető Dág az egy vereséggel második helyen álló Csepelhez látogat! Beharangozó!

NYÍREGYHÁZI FRK – KODOLÁNYI-MASITA-HELLOTEL FRKE
(november 14. vasárnap, 11 óra)
Egyik csapat sem szerepel valami fényesen mostanában, bár a Kodolányi szombati meccsének eredményét ugye nem tudjuk. Mindenesetre tény, idegenben még nyeretlenek a fehérváriak, és ezúttal minden körülmény ellenük szól. Nem pihenhetnek, hiszen szombat délután játszanak, aztán hajnalban már indulhatnak is a távoli Szabolcsba, ezért bizonyára sokkal fáradtabbak lesznek, mint a pénteken, Debrecenben vendégszereplő nyíregyháziak. Eddig a hazai együttes sem a várakozásoknak megfelelően teljesít, ezért is nagyon fontos számára ez a győzelem.

Tippünk: 3:0

SZOLNOKI RK-SI – SÜMEG RE
(november 14. vasárnap, 16 óra)
Rendkívül érdekes mérkőzésre van kilátás, amelyen abszolút értékben a Sümeg az esélyesebb, talán még idegenben is, de nem elhanyagolható körülmény, hogy a dunántúliak pénteken öldöklő, ötjátszmás csatát vívtak odahaza a Csepellel, amelyet ráadásul elvesztettek. Igen ám, de a szolnokiak még annyit sem pihenhetnek, mint riválisuk, hiszen szombaton, Székesfehérváron lépnek pályára. Két fáradt csapat találkozóján az eddig látottak alapján a papírforma szerint a vendégek szoros sikere várható.

Tippünk: 2:3

CSEPEL – DÁGI KSE
(november 14. vasárnap, 17 óra)
Hát elérkezett az ősz rangadója... A forgatókönyv remek, valahogy így képzeltük mi is. A Dág veretlenül vezeti a tabellát, a Csepel egy vereséggel a második. Az már több mint valószínű, hogy ez a két csapat jut fel az Extraligába, tehát vérbeli presztízsmérkőzés következik. A Dág számára óriási előny, hogy az előző körben, pénteken nem játszott, mert szabadnapos volt, tehát alaposan rápihenhetett a rangadóra. Ezzel szemben a Csepel a nem kifejezetten közeli Sümegen járt, és kiélezett meccsen, nagy küzdelemben 3:2-re nyert. A sikerélmény tehát adott a hazaiak számára, de a fáradtság, a frissesség hiánya komoly akadályozó tényező lehet...

Tippünk: 2:3

Szabadnapos: Debreceni EAC

Címkék: beharangozó röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr602446128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása