A férfi röplabda Extraligában azzal a MAFC-cal találkozik a Company Nyelviskola-Veszprémi RC együttese, amelytől idegenben 3:2-re kikapott. A fővárosiaknak eddig az az egyetlen győzelmük.

A bakonyiak szakvezetője, Nyári Sándor úgy fogalmazott, a MAFC elleni hazai csatán kötelező a győzelem. „Úgy vélem, hétről hétre egyre jobban teljesítünk, egyre inkább összeérik a játékunk – mondta a mester. – Amennyiben a fejek rendben vannak, úgy szerintem tízből nyolc alkalommal a Veszprém megveri a MAFC-ot. Nem titkoljuk, most is erre készülünk. A legjobb csapatunkkal állunk ki. Közel álltunk a bravúrhoz Dunaújvárosban és Kazincbarcikán is, a Szegedet magabiztosan győztük le, mindezek is azt mutatják, egyre jobb sportformát mutatunk. Nem kételkedem a győzelmünkben.”

Az edző elmondta még, a MAFC mezőnyvédekezése kiemelkedő és a két elsőütőre is komolyan oda kell figyelni, akik igen ponterősen játszanak.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: veszprém röplabda mafc extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr252445544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása