A női és a férfi NB I-ben is duplafordulót rendeznek hétvégén, tehát a Veszprémi Egyetemi SC és a Sümegi RE is pályára lép pénteken és vasárnap is. A nőknél a VESC előbb a Palotánál vendégeskedik, a hét utolsó napján pedig a Kalocsát fogadja.

„Abból szempontból nagyon fontos ez a két találkozó, hogy ha legalább egyet sikerrel abszolválunk, továbbra is esélyünk marad a négy közé jutásra – magyarázta Oláh János, szakvezető. – Mivel játékban kezdünk egyre inkább összeállni, azt gondolom, ezen a hétvégén győzelemre vagyunk ítélve. Papíron mindkét együttes verhető, de idegenben senkinél sem mehetünk biztosra. Szeretném, ha teher nélkül röplabdáznának a lányok, akkor eredményes hétvégét zárhatunk.”

A férfiaknál a Sümegi RE pénteken azzal a Csepellel mérkőzik, amelyik a közelmúltban elbúcsúztatta a Magyar Kupából. A vendégek a táblázaton a második helyen állnak, míg a Sümeg három győzelemmel és négy vereséggel a harmadik. „Szeretnénk elcsípni a csepelieket – mondta Rédei János klubelnök. – Ennek érdekében átszerveztük a héten a csapatot, és a megszokottaktól eltérően, teljesen új felállással próbálkozunk majd. Vasárnap a negyedik helyezett Szolnokhoz utazunk. Összességében elmondhatom, hogy a három csapat közül az tudja a dobogós esélyeit életben tartani, amelyik a két találkozóból legalább egyet sikerrel vesz. Ellenkező esetben nagyot lehet zuhanni a táblázaton.”

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: veszprém röplabda sümeg vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr132442869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása