A női NB I alapszakaszának hatodik fordulójában megszakadt a sereghajtó AVE-Agria RC-Eger nyeretlenségi sorozata. A hevesiek 3:1-re győztek a Veszprémi Egyetemi SC otthonában. Nyert a Miskolc is, a borsodiak a Palotát verték 3:1-re.

A VESC elleni összecsapást végig a hevesiek irányították, a legkritikusabb időszakot követően is képesek voltak a megújulásra. Valamennyi pályára lépő egri játékos kiváló teljesítményt nyújtott. A látottak alapján megérdemelten nyert a vendégcsapat. A juniorok is győztek, így hibátlan mérleggel vezetik a bajnokságot.

NB I, nők, alapszakasz, 6. forduló

Veszprémi Egyetemi SC – AVE-Agria RC-Eger 1:3 (–19, –21, 25, –17)
Veszprém 100 néző. Játékvezetők: Bátkai-Katona, László É.
Veszprém: Telek, Kovács A., Szelle, Környei, Bodnár R., Földesi. Edző: Oláh János
Eger: Petrás, Hajdú, Tóth E., Imreh, Dancs, Róth. Csere: Répászki (liberó), Kovács B. Edző: Juhászné Tóth Mária

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 8:5, 15:16, 19:23. 2. játszma: 5:8, 15:16, 20:23. 3. játszma: 8:7, 14:16, 22:23. 4. játszma: 6:8, 7:16, 15:23

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Oláh János: – Kezdhetjük előröl a csapatépítést...
Juhászné Tóth Mária: – Jó nyitások és fogadások jellemezték teljesítményünket. Erős támadójátékunk meghatározta az egész mérkőzést. A fiatalság győzött a rutin felett, ebben a csapatban több van, mint amit eddig mutatott. Remélem, ez a győzelem önbizalmat ad a lányoknak.

Junior: Veszprém – Eger 0:3 (–18, –15, –19)

Albrecht-Miskolci VSC-MISI – Palota-Böllhoff 3:1 (20, 17, –15, 14)
Miskolc, 100 néző. Játékvezetők: Hóbor, Pőcze
Miskolc: Kiss V., Kovács E., Szajkó, Szabó B., Oláh, Sitkey. Csere: Nagy Zs. (liberó), Csarkó, Rédei, Mosonyi, Kuremszki, Leidgeb. Edző: Toma Sándor
Palota: Balogh B., Kiss R., Karácsonyi J., Keppel, Valasik, Chován. Csere: Péter K. (liberó), Kása, Örsi. Edző: Szalayné Sebők Éva

Toma Sándor: – Próbáltam mindenkit játékba hozni. Sajnálom, hogy a harmadik szett nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Örülök, hogy tiszta fejjel játszottunk.

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger veszprém agria röplabda vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr822411812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása