Érdekes mérkőzés vár a kaposvári férfi röplabdázókra a Közép-európai Liga alapszakaszának ötödik fordulójában. A somogyiak az osztrák válogatott ellen lépnek pályára szombaton, Linzben. A BITT-Kaposvári NRC női együttese rangadót játszik hazai pályán vasárnap, az NB I-ben listavezető Újbuda TC ellen.

Öt meccs után két győzelem és három vereség a Kaposvári RSE mérlege a Közép-európai Ligában. A somogyiak legutóbb 3:0-s vereséget szenvedtek a címvédő szlovén Bledtől. „Én úgy gondolom, hogy még két mérkőzést nyerhettünk volna, szoros küzdelmek voltak. A Bled elleni vereség reális.” – mondta Németh Ferenc.

A kaposváriak legközelebb szombaton lépnek pályára a bécsi és az innsbrucki játékosokra épülő osztrák válogatott ellen. „Mindkét csapat az erősebb játékosait odaadja, ez azért van így, mert jövőre Ausztria és Csehország közösen rendezi az Európa-bajnokságot, és ez is a felkészülésük része – magyarázta Kántor Sándor, a magyar csapat edzője. – Más kérdés, hogy amikor a magyar válogatottat be akartuk nevezni a sorozatba, azt nem engedték... Úgy megyünk el Linzbe, hogy megpróbáljuk őket megverni.”

Kántor együttesében mindenki egészséges, és a fiúk szeretnék bizonyítani, hogy egy válogatott csapat ellen sem esélytelenek.

Vasárnap délután csoportrangadóval folytatja szereplését a BITT-Kaposvári NRC a női NB I-ben. Az alapszakasz hatodik fordulójában a listavezető Újbuda TC látogat a somogyi városba. Mindkét együttes négy győzelemmel és egy vereséggel várja a találkozót. Felépült sérüléséből Balajcza Barbara és Szombathelyi Szandra, többen viszont betegséggel bajlódtak a héten. A nagy érdeklődéssel várt összecsapás vasárnap 16 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, a belépés ezúttal is ingyenes.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr752409343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása