Edző nélkül maradt a marosvásárhelyi CS Torpi férfi röplabdacsapata, miután kinevezését követően alig másfél hónappal Daniel Banu úgy döntött, a Steaua Bucurestihez szerződik. A szakembert már be is mutatták új klubjában, sőt nyilatkozott is a sajtónak, mondván: sajnálkozással vált el némelyektől Marosvásárhelyen, s elsősorban a játékosoktól, de a jövőjét a fővárosi klub kispadján képzeli el.

Valamivel többet árult el az ügy hátteréről a Steaua menedzsere, Cristian Neagoe, aki kijelentette: „kihasználtuk a marosvásárhelyi zavaros helyzetet, hogy megszerezzük Banut.”

Hogy egészen pontosan mit jelent a zavaros marosvásárhelyi helyzet, csak sejthetjük, miután a klubtól szinte lehetetlen információt szerezni, azonban annyit lehet tudni, hogy Farcas már Craiován (ahol a Torpi 3:1-re kikapott szombaton) sem tartott a kerettel, valószínűleg más klubot keres.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy ki irányítja a csapatot a hétvégén, Németh Szabolcs és Geiger András Bajnokok Ligája-résztvevő együttese, a Remat Zalau elleni bajnokin, mint ahogy az sem tiszta, hol és mikor rendezik a találkozót. Mivel a sportcsarnok foglalt, nem hivatalos értesülések alapján a mérkőzésre Zilahon kerülhet sor, noha a Torpi lenne soron pályaválasztóként. Ezt a szövetség hivatalos honlapja azonban még nem erősítette meg.

A Marosvásárhely három forduló után három vereséggel, s egy ponttal a tabella utolsóelőtti helyén áll. Egyetlen pontját a Kolozsvár elleni 3:2-es vereség alkalmával szerezte, amikor 2:0-s vezetést követően kapott ki (15, 20, –25, –14, –16).

(forrás: szekelyhon.ro)

Címkék: románia román marosvásárhely röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr92403845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása