A november végén rendezendő Bokor László-emléktorna lesz az első komoly megmérettetése annak a röplabdacsapatnak, amely tehetséges zalaegerszegi fiatalokból állt össze idén ősszel. A csapattagok külön-külön már bizonyítottak az elmúlt nyáron strandröplabda-versenyeken, de együtt csak egy hónap múlva lépnek pályára.

A zalaegerszegi röplabdaélet felpezsdítése a célja a fiatalokból álló csapatnak, ezért is edzenek hetente kétszer. A srácok közül sokan az idei nyári tornákon már jól szerepeltek, a mostani formában azonban csak november 28-án, a Bokor László-emléktornán mutatkoznak be. Bokor László a 37 évesen elhunyt egykori NB I-es röplabdázó oszlopos tagja volt a zalai megyeszékhely együttesének. A most felállt együttes ebben az évben elsősorban a technikai és erőnléti elemek gyakorlását és a tornákon való részvételt tekinti fő feladatának.

A csapat megalakulásának hírét örömmel vette Merth Attila, a transzplantáltak röplabda-válogatottjának tagja is, akinek fia szintén ezt a sportot űzi. Merth hozzátette: ő és csapata is részt vesz a november végi tornán, ahol a zalaegerszegi fiatalok mellett pályára lép még a Somogyjádi RSZSE, a Gyenesdiási Kinizsi SE és az egykor nagy sikereket elért, de jelenleg máshol játszó ZTE-öregfiúk csapata is.

(forrás: zegtv.hu)

Címkék: röplabda zte zalaegerszeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr722394066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása