Adminisztratív okok miatt nem játszották le a szerda délutánra kiírt Győri DRC – BITT-Kaposvári NRC női Magyar Kupa találkozót. A játékengedélyek ellenőrzése során kiderült: a somogyi együttes ugyan rendben benevezett a kupába, de a játékosok versenyzési engedélyét nem érvényesítették erre a sorozatra.

A győri csapat belement volna, hogy így is lejátsszák a mérkőzést, de a bírók nem adtak engedélyt erre. A két együttes nem hivatalosan, játékvezetők nélkül azért összecsapott, és a papírformának megfelelően 3:0-ra nyert a Kaposvár. A kisalföldiek rendkívül sportszerűen beleegyeztek abba, hogy egy későbbi időpontban újrajátsszák a tétmeccset. A végső szót a Magyar Röplabda Szövetség illetékesei mondják ki.

Az eset egyébként nem egyedülálló, legutóbb két szezonnal ezelőtt történt ugyanilyen anomália, akkor az Újbuda TC játék nélkül kiesett az Agria RC-Egerrel szemben a nem megfelelő versenyzési engedélyek miatt.

Női Magyar Kupa-adatbankunk megtekinthető ide kattintva!

(forrás: bittkaposvar.hu)

Címkék: győr kaposvár röplabda magyar kupa bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr742393759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása