Beharangozónkban országos egyesnek minősítettük a Sümeg RE – Debreceni EAC mérkőzést, és a csapatok nem is borították a papírformát. A dunántúliak 3:0-ra győztek hazai pályán hajdúsági riválisuk ellen a férfi NB I alapszakaszának negyedik fordulójában.

Nehezen indult a mérkőzés a hazai csapat számára, mintha az öltözőben maradtak volna a játékosok, így az első technikai időnél a vendégek vezettek két ponttal (6:8). Összeszedettebb lett ezután a Sümeg, és pillanatok alatt megfordította az állást, s végig két-három ponttal vezetve nyerte az első szettet. Látszódott, hogy sokkal erősebb a hazai gárda, de nem tud felpörögni, ezért Petre edző változtatott a csapaton, nem is rosszul, hiszen tetszetős, közönségszórakoztató játékkal csak tíz pontot engedett a Debrecennek a házigazda a második szettben. A harmadik részben azt tartotta az edző fontosnak, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon, több variációt is kipróbáljon, a magabiztos sümegi győzelmet semmi nem veszélyeztette.

Hazai pályán továbbra is őrzi veretlenségét a Sümeg, nehéz dolga lesz ezt bárkinek is megszakítani, hiszen a hetedik sümegi játékos, a közönség szurkolása győzelembe hajszolja a hazai csapatot.

Petre Antonio: – Kezdünk végre csapattá érni, de még sok dolgunk van, hogy a magabiztos játék utáni hullámvölgyeket egyre kisebbre tudjuk faragni. Egyre jobbak leszünk!

NB I, férfiak, alapszakasz, 4. forduló

Sümegi RE – Debreceni EAC 3:0 (23, 10, 21)
Sümeg, 250 néző. Játékvezetők: Pőcze, Prukner
Sümeg: Markó, Koós, Gőczi, Porkoláb, Kaposi, Petre E. Csere: Horváth Cs. (liberó), Soós, Affentáller, Erdei, Gerencsér, Bíró. Edző: Petre Antonio
Debrecen: Nagy M., Tóth, Bankó, Berkes, Csipkés, Leidgeb. Csere: Szabó (liberó), Ugrai, Lengyel. Edző: Fodor Antal

Junior: Sümeg – Debrecen 3:1 (17, 22, –13, 17)

Címkék: debrecen röplabda sümeg deac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr202381576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása