Pénteken a BSE-vel, vasárnap pedig a Vasassal játszik rangadót a TEVA-Gödöllői RC a női Extraligában. A csapatkapitány, Bajáriné Pesti Anikó, valamint Németh Zsuzsanna sem tartja lehetetlennek a dupla győzelmet, ezen kívül mindketten a remek csapatszellemet, a jó hangulatot dicsérték.

– Mint régi motorosoknak, mi a véleményük az új csapatról?
Bajáriné:
– Kíváncsian vártam az augusztusi edzőtábor kezdetét, hogy megismerhessem az új lányokat. Igaz, ellenfélként már jól ismertem Szakmáry Grétát, Merkószki Tündét, Tóth Lucát és Kriegel Zsófiát is. Utóbbi egyébként annak idején nálam kezdett el röplabdázni Jászberényben. Nem csalódtam a lányokban. Mindenkiben egy csupa szív embert ismertem meg, aki él-hal a röplabdáért. Nagyon jó a csapatszellem. Örülök, hogy a lányok jól érzik itt magukat, és nem bánták meg, hogy hozzánk igazoltak. Edzőnk, a már meglévő „kemény maghoz” fokozatosan próbálja beépíteni a jászberényi Lékó Lillát, és a saját nevelésű tehetségeket, mint például Berze Zsófia és Háfra Dominika.
Németh: – Örömmel járok az edzésekre és a meccsekre! Ez mindent elárul... Örülök az újonnan érkező játékosoknak. Nagyon kedvelem őket, egyértelműen erősítik a csapatunkat. Már a tavalyi szezonban is erős volt a csapatösszetartás, de szerintem ez idén csak fokozódik. Remélem, ebben a szezonban elkerülnek bennünket a betegségek és a sérülések, ha ez így lesz, nagyon bízom a sikeres végeredményben.

– Mit várnak a következő hétvégtől?
Németh:
– Nagyon nehéz hétvége előtt állunk, amit természetesen szeretnék két győzelemmel zárni. Remélem, olyan magabiztosan és felhőtlenül játszunk, mint a felkészülési tornákon. Fontos tényező lesz, hogy kevés hullámvölggyel játszunk, és soha ne adjuk fel a játszmákat.
Bajáriné: – Most hétvégén nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen duplafordulót rendeznek, ráadásul a két legerősebb ellenféllel lesz dolgunk. A BSE tavalyhoz képest gyengült játékosállományban. Én mindig a saját csapatomra szeretek ilyenkor koncentrálni, nem pedig azon gondolkodom, hogy ki játszik a túloldalon. Ha mi kevés hibával, jó nyitásfogadással játsszuk, úgy gondolom, a pénteki meccset hozni fogjuk. A Vasas szerintem nehezebb falat lesz. Igaz, velük már játszottunk és nyertünk ellenük, de az csak egy felkészülési torna volt. Az ottani pályán nehéz játszani. Ezek a lányok már évek óta együtt játszanak. Nagyon sok fog múlni azon, hogyan regenerálódik a csapat egy nap alatt. De a mi csapatunkban nagyon sok lehetőség és erő van. Bízom a lányokban.

A Gödöllő hétvégi bajnoki programja
Október 15. péntek, 18 óra: TEVA-Gödöllői RC – BSE-FCSM
Október 17. vasárnap, 18 óra: Vasas Duna Autó Óbuda – TEVA-Gödöllői RC

(forrás: grcvolley.hu)

Címkék: röplabda gödöllő extraliga bajáriné

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr552371993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása