A hunvolley.blog értesülései szerint a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Vasas-Óbuda-Hofeka visszalép a Közép-európai Liga-szerepléstől! A hírek szerint egyelőre nem állt össze a fővárosi együttes játékoskerete, így pedig felelőtlenség lenne kilépni a nemzetközi porondra.

Az előző évadban egyeduralkodó volt idehaza a Vasas, de a Közép-európai Liga-szereplés nem hozott átütő sikert az együttes számára, hiszen 2 győzelemmel és 14 vereséggel, 7 ponttal a 9 csapatos mezőny utolsó helyén zárt.

A dupla aranyérmes keretből többen távoztak, Milovits Júlia a szerb Crvena Zvezda, Sándor Renáta az osztrák SVS Post Schwechat együttesében játszik a folytatásban. Társaik közül Nagy Eszter az Egyesült Államok felé kacsingat, és Dékány Bernadett is külföldre távozhat. A meghatározó emberek közül egyelőre csak Miklai Zsanett, Oláh Vivien és Lévai Vivien maradása tűnik biztosnak, illetve Tóth Andrea érkezik a BSE-től.

Természetesen további igazolások is lesznek a közeljövőben, de úgy látszik, a vezetők nem kifejezetten optimisták a keret megerősítésével kapcsolatban, ezért információink szerint visszaléptetik az együttest a Közép-európai Ligából.

Címkék: vasas közép európai liga mevza

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr344668643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása