Február 18-án reggel 9 és délután 5 óra között Nagykállóban nemzetközi röplabdatornát rendeznek. A rendezvényen öt ország képviselteti magát: Lengyelországból Lesko városa, Romániából Szatmárnémeti, Szlovákiából Bodrogszerdahely, valamint Ukrajnából a testvértelepülés, Técső.

A hazai csapatok Debrecenből és Nyírbátorból érkeznek, és természetesen a nagykállói röplabdás fiúk is pályára lépnek a kupáért. A meccsekre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szerezők két helyszínen, a sportcsarnokban és a szakközépiskola tornatermében.

A helyi, több éve alakult röplabda csapat (NARE) a megyei bajnokságban eltöltött három sikeres év, és a nyári strandröplabda-tornák után újabb megmérettetésre szánta el magát, az öt szomszédos közép-európai ország barátságos röplabdatornáját szervezték meg. Így találkoznak a sportszerető lengyel Lesko, a szlovákiai Bodrogszerdahely, az ukrán testvérváros Técső, a romániai Szatmárnémeti csapatai, a hazai Debrecen, Nyírbátor és a vendéglátó Nagykálló játékosaival.

Az egész napos játékos küzdelmek este egy hangulatos farsangi bállal végződnek a Music Café szórakozóhelyen.

(forrás: nagykallo.hu)

Címkék: röplabda nagykálló

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr574125496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása