Lemondott Kántor Sándor!

 2011.12.02. 11:27

Lemondott a férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya! Kántor Sándor Olaszországba költözik a családjával! Döntéséről a tréner péntek reggel levélben tájékoztatta a szövetség főtitkárát.

— Nehéz szívvel teszem, de lemondásomnak oka, hogy Olaszországba költözöm a családommal. Ott folytatom pályafutásomat, és úgy gondolom, hogy a távolság és elfoglaltságom nem teszi lehetővé, hogy maradéktalanul ellássam e posztot. Azonban ezután is szívesen állok a szövetség és a magyar röplabdasport rendelkezésére, ha tenni tudok bármit azért, hogy a magyar röplabdázás visszakerülhessen méltó helyére — áll a tréner levelében.

Kántor Sándor 2008 márciusában vette át a nemzeti csapat irányítását, számottevő sikert nem ért egy az együttessel, amely a Luxemburg elleni Európa-bajnoki előselejtező-párharcon kívül soha nem jutott tovább sehonnan.

(forrás: MTI)

Címkék: kántor kaposvár válogatott röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr823431376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geiza 2011.12.02. 11:36:34

Lesz-e ezután olyan, aki visszatér a válogatottba? A kérdés kettős értelmű...

Rodics · http://hunvolley.blog.hu 2011.12.02. 13:28:01

@Geiza: Legyen!! Térjen vissza a korábbi edző, és a korábbi játékosok többsége!!!

Feribá50 2011.12.03. 00:34:33

"Ne fogjon senki könnyelműen
A húrok pengetésihez!
Nagy munkát vállal az magára,
Ki most kezébe lantot vesz!"

-és még egy irodalmi szösszenet:azért, mert valaki megtanult olvasni, nem biztos, hogy írni is tud! Azt is meg kell tanulni!
süti beállítások módosítása