A hunvolley.blog értesülései szerint a Kecskeméti Sportiskola csapata is részt vesz a női Magyar Kupában. Az alföldiek jelentkezését pótlólag fogadták el, ehhez azonban bizonyos mértékben újra kellett sorsolni...

A Kecskeméti Sportiskola azzal fordult az MRSZ-hez, hogy a versenybizottság határozatát – amelyben a KESI Magyar Kupába-nevezését elutasítja – helyezze hatályon kívül, és jelentkezésüket fogadja el, valamint – részvételükkel – a női Magyar Kupa sorsolását újra készítse el.

Az ügyvezetőség a versenybizottság határozatát ezek után hatályon kívül helyezte, a KESI Magyar Kupába történő nevezését elfogadta, valamint elrendelte a női Magyar Kupa újrasorsolását, oly módon, hogy a 2011. szeptember 6-i sorsolást kiegészítve, a versenybizottság a selejtezőcsoportot sorsolja csak ki, úgy, hogy a sorsolásra kerülő csapatok között csak az előző szezonban a Magyar Kupában nem indult csapatok szerepeljenek.

Címkék: kecskemét röplabda magyar kupa kesi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr583229970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása