A vártnál is simább győzelemmel rajtolt az női NB I-ben az Albrecht-Miskolci VSC-MISI. A borsodiak a bajnokság alapszakaszának első fordulójában, hazai pályán nyertek 3:0-ra a Szolnoki Főiskola RK-SI ellen.

Tavaly az egymás ellen vívott négy mérkőzés közül a miskolciak hármat nyertek meg. A negyediket akkor veszítették el, amikor az eredménynek számukra már nem volt jelentősége.

Toma Sándor, a hazaiak szakvezetője előzetesen küzdelmes találkozóra, és győzelemre számított. Csapata magja megmaradt, ráadásul most tud variálni is a tréner, ugyanis bő keretből válogathat. Nos, ezúttal egyáltalán nem kellett sokat idegeskednie a kispadon, ugyanis együttese magabiztos játékkal rukkolt elő, és esélyt sem adott ellenfelének.

Csak az első játszmában volt ok az izgalomra, igaz, ott is csak nyolc pontig, mert akkor még a Szolnok vezetett. A folytatásban aztán felpörgött a borsodi alakulat, és a maga javára fordította a játszmát. A döcögős belelendülést lényegesen jobb folytatás követte, ekkor már nívós teljesítményt produkált a csapat. Jók voltak a nyitások, a fogadások sem okoztak gondot, a hálónál pedig erőteljes befejező-ütések követték egymást.

Akik lehetőséget kaptak, éltek is vele, senki nem okozott csalódást. A szurkolók hálásak voltak a jó játékért, többször is taps köszöntötte a ravasz ejtéseket, a trükkös megoldásokat. Soha rosszabb idénykezdést! Ez lehetett a mottója az összecsapásnak, amelyen a miskolciak kellő önbizalmat szerezhettek a folytatásra.

– Örülök a sikeres bemutatkozásnak. Az első bajnoki mérkőzés mindig tartogat izgalmat, és ilyenkor könnyen válhat görcsössé egy csapat játéka. Szerencsére ez most bennünket elkerült, és imponáló győzelemmel kezdtük az idényt – hangsúlyozta Toma Sándor.

NB I, nők, alapszakasz, 1. forduló

Albrecht-Miskolci VSC-MISI – Szolnoki Főiskola RK-SI 3:0 (17, 17, 20)

Miskolc, 50 néző. Játékvezetők: Vári, ifj. Szabó P.
Miskolc: Oláh Cs., Leidgeb, Rédei, Kovács E., Sitkei, Szabó B. Csere: Nagy, Kiss, Szajkó, Mosonyi. Edző: Toma Sándor
Szolnok: Illésné, Gregor, Pintér A., Szigetiné, Kun B., Szikszai. Csere: Pammer. Edző: Litkei Gábor

(forrás: minap.hu)

Címkék: bajnokság miskolc szolnok röplabda nb1 mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr873220288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása