Két fronton is érintettek a dunaújvárosi röplabdázók a minden szempontból nemzetközi 15. Eötvös Kupa eseményein! A vasárnaptól keddig tartó tornán a Dunaferr korosztályos együttese mellett a dunaújvárosiakra épülő serdülőválogatott is pályára lép.

Rekordszámú résztvevővel rendezik meg idén a tornát. A debreceni központtal zajló utánpótlás kupa helyszínének meghatározása nem is olyan egyszerű: a 24 lány- és 16 fiúcsapat számára ugyanis a sportág népszerűsítése miatt több városban is rendeznek mérkőzéseket: Debrecen mellett Balmazújvárosban, Budaörsön, sőt Nagyváradon is ízelítőt kaphatnak az érdeklődők a röplabda szépségeiből.

A Dunaferr SE idén korosztályos bajnoki címet szerzett ifjúsági csapata is részt vesz a nemzetközi tornán, de lesznek dunaújvárosiak a kupára szintén meghívást kapott magyar serdülőválogatottban is. Egyébként a hazai élcsapatokon kívül a tornán Kína, Törökország, Görögország, Románia, Lengyelország és Szlovákia fiataljai vesznek részt (a lányoknál az Egyesült Államokból is érkezik csapat). A Dunaferr egyértelműen dobogós reményekkel indul neki a versengésnek.

A program feszes és izgalmas: a három napon át tartó sorozatot a dunaújvárosi együttes vasárnap Nagyváradon kezdi, majd hétfőn és kedden Debrecenben folytatja.

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: debrecen dunaújváros röplabda eötvös utánpótlás dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr303163194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása