Az előző szezon végén eldőlt, hogy a következő bajnokságban már nem Nagy Attila ül a Békéscsabai RSE női csapatának kispadján. Helyét a megyei kötődésű Fésüs Erzsébet veszi át.

Mint korábban már jeleztük, Nagy Attila marad a klub kötelékében, a továbbiakban utánpótlás szakág-vezetőként koordinálja a csabai utánpótlást. Az egyesület vezetése több jelölttel is tárgyalt, végül a korábban meghirdetett koncepció alapján döntöttek, miszerint a klub a saját, meglévő értékeire támaszkodik.

Így esett a választás a megyei kötődésű Fésüs Erzsébetre, aki 72-szer volt tagja magyar válogatottnak. Fésüs jelentős külföldi tapasztalattal is rendelkezik, és tavaly még játékosként volt a csapat erőssége. Az újdonsült edző nem hagy fel az aktív játékkal, továbbra is edzésben marad, de az, hogy mekkora szerep hárul rá következő szezonban, az nagyban függ az új igazolásoktól is.

Mivel az Extraligában nincs játékos-edző státusz, így az évek óta a csapat mellett tevékenykedő Kormos Mihály ül a padon, mint szakmai igazgató. Baran Ádám az egyesület elnöke elmondta, hogy a következő szezon célkitűzéseiről még korai lenne beszélni, hiszen folynak az egyeztetések a csapat megerősítéséről, több játékossal is célegyenesbe fordultak a tárgyalások.

(forrás: beol.hu)

Címkék: békéscsaba röplabda fésüs extraliga brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr692937034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása