Utolsó bajnoki mérkőzését játszotta az NB I-ben a Felsővárosi-Masita FRKE férficsapata a 12-14. helyért rendezett rájátszásában az elmúlt hétvégén. Úgy tűnik, egy szezon erejéig biztosan a másodvonalban szerepel majd a székesfehérvári együttes.

A Felsővárosi-Masita FRKE hazai környezetben fogadta a Sollight-Nyíregyházi FRK együttesét, és szoros meccsen megszerezte a győzelmet. A 3:2-es végeredmény kialakításában komoly érdemeket szerzett Halász Krisztián, aki egyaránt hasznos támadó és védekező játékával hívta fel magára a figyelmet. Halász és az egész gárda vasárnapi produkciójának örülhettek a székesfehérváriakkal szimpatizálók, annak viszont kevésbé, hogy már korábban eldőlt, biztosan kiesik az NB I-ből a csapat.

Nagy Róbert együttese az elmúlt szezon végén is hasonló cipőben járt, akkor azonban mégis is az NB I-ben folytathatta a szereplést. Ezúttal viszont úgy tűnik, legalább egy, de akár két-három évadot az NB II-ben töltenek majd a fehérváriak, és az utánpótlás-csapatok megerősítésére összpontosít a klubvezetés. Ki tudja, talán ha néhány esztendő múltán nem egy, hanem több Neukum Gáborhoz hasonló, tehetséges, fiatal röplabdázó áll majd Nagy Róbert szakosztályvezető rendelkezésére, akár ismét az NB I-ben vitézkedhet a fehérvári férfi röplabdaklub.

NB I, férfiak, rájátszás a 12-14. helyért
Felsővárosi-Masita FRKE – Sollight-Nyíregyházi FRK 3:2 (20, −14, 19, −19, 10)

(forrás: Fejér megyei Hírlap)

Címkék: székesfehérvár nyíregyháza röplabda fehérvár

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr72899434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása