Savaria Kupa két mérkőzéssel

 2011.05.10. 09:34

Az idei nemzetközi női Savaria Kupa csupán két mérkőzésből áll, de a magyar válogatott még két Euroliga-mérkőzést is játszik majd Szombathelyen.

Ha május, akkor női röplabda Savaria Kupa – mondtuk tavaly is, aztán a zűrös helyzetben lévő szövetség lefújta a 2010-es tornát azzal, hogy 2011-ben rendezik a hagyományos, a sorban immár 35. viadalt. Idén meg is tartják (május 19-20-án), de sajnos merőben más lesz ez, mint eddig: csupán egyetlen ellenfele lesz Magyarország válogatottjának. Az első nap Szombathelyen, a második nap pedig Bükön csap össze az új szövetségi kapitány, Jókay Zoltán csapata Görögország legjobbjaival. Ez egy felkészülési állomása a magyar válogatott első Euroliga-szereplésének. Először nevezték be a lányokat a sorozatba, ahol május 27. és július 9. között 12 csoportmeccset kell játszaniuk. Ellenfelük Izrael, Csehország és Bulgária lesz. Egy csapat egy helyszínen egymást követő két napon is megmérkőzik soros ellenfelével, majd idegenben ismét kétszer.

A magyarok Izraelben kezdenek, de az első hazai csoportmeccsük Bulgária ellen Szombathelyen, az Aréna Savariában lesz június 3-4-én.

(forrás: Vas Népe)

Címkék: szombathely válogatott röplabda savaria

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr932892404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása