17, 9

 2012.06.08. 16:25

Kit érdekel?! Mármint a szövetség közgyűlése! Tévedés ne essék, ez nem a kincstári fanyalgás, hanem egy konkrét kérdés! Az esemény megismételt verzióját ugyanis 17 küldött részvételével kezdték pénteken, a végére pedig mindössze kilencen maradtak.

A hiány 35 millió, vagy negyven-akárhány millió, tökmindegy. Túlságosan mély barázdákat ez sem okozott a homlokokon, egyik és másik oldalon sem. Úgy látszik, minden a legnagyobb rendben, minden mehet, és megy is tovább a megkezdett úton. Odafent pedig röhögnek a markukba, hiszen amit eddig is jól tudtunk, most is bizonyosodott, az égvilágon senki nem nyúl hozzájuk, azt csinálnak, amit akarnak.

Ha akarják, kiírják a közgyűlést hétköznap délelőttre, ha akarják, csak egy nappal korábban küldik ki az anyagok egy részét, ha akaják, tovább züllesztik az utánpótlás-válogatottakat, ha akarják, még tovább bővítik az iroda létszámát, ha akarják, tovább növelik az adósságot, és így tovább... Miért ne tennék?! A kakas esete a szemétdombbal, aláfestő-zenének pedig a TAO-nótát kukorékolják! Akik pedig év közben, minden meccs előtt és után panaszkodnak rájuk, azok ezt követően lesznek szívesek néma csendben maradni (tisztelet a 17, illetve 9 kivételnek)! Tetszene kihasználni a nagyjából egyetlen törvényes lehetőséget a cselekvésre, vagy legalább tetszene megjelenni.

Hát ez volt az évi rendes... De ki az az Évi?!

Címkék: röplabda közgyűlés

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr754573933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

figyelmes8 2012.06.11. 07:52:09

Sajnos ennek híre megy! Konkrét kárt is okoz a szövetségünk vezetőinek hitványsága. Többek közt, annak esetleges elbírálásakor, hogy bekerűlhessünk a kiemelt ötökbe. Habár ebben lehet, hogy az MRSZ vezetősége sem bízott soha sem ebben. /kifogáskeresésnek jó lehetett, lehet/
Én, és pár röplabdaszerető ismerősöm, barátom változtatást kezdeményező akciója reménytelennek tűnik, de ha pl. egy fórum elindítana egy "tiltakozási szerveszkedést" a vezetés ellen, résztvennék, biztosan résztvennénk benne.
Hitem szerint kár lenne kihagyni, az idő halad, a szinvonal csökken, lassan már a kisbetüt sem érdemli meg ez a mai röplabda.

olyan8 2012.06.11. 17:27:01

Ezt hívják apátiának, Dani.
Tök igazad van abban amit írtál, de sajnos egyre többen vagyunk akik a röplabdát, mint játékot nagyon szeretjük, de olyan érdemi tevékenységekre, mint hogy közgyűlés, anyagok átolvasása értelmezése, más lehetőségek kidolgozása és azok megalapozása, partnerek gyűjtése satöbbi, satöbbi, az már nem megy, nem marad rá energiánk. Pár éve volt, hogy én magam is voltam egy olyan megbeszélésen a Szövinél, ahol volt két(!) vidéki és egy pesti csapat. A VK-hoz régen rendszeresen kértek javaslatokat, aztán semmit se láttunk viszont belőle. Nem fogok egy tízest erre költeni, szabadságot kivenni, így is csak az én jóvoltomból (azaz kölcsön, remélem egyszer vissza is kapom) tudtuk befejezni a szezont. A játékosoknak kiadtam az aláírásgyűjtést és össze is hoztak több, mint félezret, bennük még van tűz, de szerintem sokunkban apátia van.

figyelmes8 2012.06.12. 07:55:01

A nevem János, de most nem ez a lényeg.
Én, és még jó pár velem egyivású, annak idején, ha jól emlékszem 6-8 éve, egyszerüen otthagytuk a vezetőséget, illetve annak bizonyos második alárendelt vonalát,nem időhiány, vagy pénzkérdés okaként, hanem, mert elment a kedvünk a sok hülyeség láttán. Észszerütlen lett volna felvenni a kesztyüt a bebetonozott, érdekklikkes, egyféle látásmódból semmit sem engedő, azóta is ottlévő, melldöngető, hamis eredményeket híresztelő, nem valós kifogásokkal védekező megélhetési veztökkel, és slepjével, a csak a pénzt számontartó indokolatlanúl felsztárolt játékvezetökkel, és a félrevezetett, de rettenetesen elkényeztetett játékosokkal. Nekünk maradt a nosztalgiázás, és a fanyalgás.
Pedig még öregek nem vagyunk.
Viszont mikor igazán fiatalok voltunk, a felettünk lévő generáció véleménye iránytadó volt, tekintéllyel rendelkeztek , tudtak vigyázni arra, hogy a szinvonal és a megfelelő morál megmaradjon, persze elismerem, szerintünk akkor, talán túlzottan is elmozdíthatatlanok voltak.
De ami most van az a ló másik, szürke, beteg, árnyékos oldala, ahova sikerült rendesen átesni.
süti beállítások módosítása