Sikeres volt a röplabda éjszakája elnevezésű rendezvény, amelyet a székesfehérvári Felsővárosi Általános Iskola tornacsarnokában tartottak. A szabadidős verseny a gyerek és felnőtt korosztályt egyaránt megmozgatta.

Gyerekmérkőzésekkel kezdődött a program, négyfős csapatok játszottak egymással körmérkőzéses rendszerben. A tornacsarnok melletti homokos pályán lejátszották a fiatalok az idei év első strandröplabda-meccseit is. Este a felnőttek váltották a gyerekeket a teremben, ők szintén körmérkőzéses szabályok szerint küzdöttek. Ezt követően a keresztjáték, majd a helyosztók következtek.

Nagy Róbert szervező elmondta: a röplabda éjszakája elérte célját, mert a résztvevők egyrészt küzdelmes mérkőzéseket vívtak egymással, másrészt pedig jól szórakoztak.

(forrás: fehervarvolley.hu)

Címkék: székesfehérvár röplabda fehérvár

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr324495469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása