A Somogy Megyei Röplabda Szövetség április 15-én, Somogyjádon rendezte meg hagyományos utánpótlás-tornáját, a Zádor Tibor-emlékversenyt. Kilenc gyermekkorosztályú leánycsapat küzdött a nap folyamán a serlegért. Három csoportban kezdték meg a versenyt.

A mérkőzéseket két 25 pontos szettre játszották, két pályán. A csoportokon belül a több nyert szett, játszmaazonosság esetén az egymás elleni eredmény, azután a kispontok különbsége, végül ezek aránya döntött a sorrendről. A csoportmérkőzések után az azonos helyen végzett csapatok körmérkőzéssel döntötték el a végső helyezéseket.

Színvonalas, izgalmas mérkőzések után este hat órakor volt az eredményhirdetés. Minden csapat oklevél-, az első három helyezett éremdíjazásban részesült. Az első helyezett a Zádor Tibor-emlékverseny kupáját is hazavihette. Minden csapat legeredményesebb játékosa, illetve a legeredményesebb edző is jutalomban részesült.

A végeredmény

1. Vasas A (különdíjas: Balabás Barbara, edző: Benkóné Kőrös Mária)
2. Kecskeméti Sportiskola (Kökény Nóra, Sándorné Kormos Edit)
3. Vasas B (Durst Anna, Benkóné Kőrös Mária)
4. Tatabánya (Nagy Andrea, Bódis Attila)
5. Kaposvári Sportiskola A (Hanusz Réka, Jezeri Tibor)
6. Sümeg (Talabér Alexandra, Szabó Tamás)
7. BSE A (Divényi Anna, Horváth Kristóf)
8. Kaposvári Sportiskola B (Kozics Boglárka, Nagy Andrea)
9. BSE B (Andrási Nikolett, Horváth Kristóf)
Legeredményesebb edző: Benkóné Kőrös Mária

Címkék: somogy röplabda utánpótlás zádor somogyjád

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr234454819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása