A kilencedik helyért játszanak

 2012.03.20. 15:46

Vasárnap este a Sümegi RE otthonába látogat a Debreceni EAC férficsapata. A tét az NB I kilencedik helye. A visszavágóra március 31-én, szombaton kerül sor.

Az utóbbi két évben csupán egyszer sikerült a hajdúságiaknak győztesen hazatérniük Sümegről. Legutóbb, a bajnokság alapszakaszának 19. fordulójában egy szettet nyertek. A két, közel azonos játékerőt képviselő együttest a tét már nem igazán nyomja, hiszen a Nyíregyháza kizárása miatt mindketten az első osztályban szerepelhetnek majd a következő szezonban.

Ennek ellenére természetesen Fodor Antal tanítványai szeretnék sikeresen zárni az idei szezont, szeretnének legalább egy játszmát nyerni a bakonyi városban, hogy a jövő hétvégi visszavágóra reális esélyük maradjon céljuk elérésére.

(forrás: haon.hu)

Címkék: debrecen röplabda sümeg rájátszás deac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr434328423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása