Pénteken 18 óra 30 perctől rendezik az elődöntő első mérkőzését a férfi NB I-ben. A kazincbarcikaiak az aranyérem egyértelmű várományosával, a Kaposvárral küzdenek a fináléért. A másik ágon a Kecskemét a Dággal csatázik. A bejutáshoz három nyert összecsapás szükséges. Dudás András edző csapata két napon belül kétszer szerepel idegenben, amelynek megvannak az okai...

― Azt, hogy egynél több mérkőzésre kerüljön sor egy adott helyszínen, más sportágban már korábban kitalálták, röplabdában némileg újdonság ― mondta a kazincbarcikai szakvezető. ― Nálunk az egyik ok, amiért péntek után szombaton is Kaposváron vívunk egy összecsapást az, hogy költségkímélő, valamint kevésbé fárasztó a játékosok számára. Ésszerű azért is, mert miután négynapos ünnep van, azoknak, akik dolgoznak a csapatban, nem kell szabadságot kivenniük, valamit azok is velünk lehetnek, akik tanulmányaik miatt esetleg nem tehetnék meg.

Bár természetesen nem mindegy a helyszín, az esélyek mindenképpen úgy oszlanak meg, hogy 85-90 százalékban a Kaposvárnak áll a párharc.

― Tény, nálunk erősebb együtteshez megyünk, de nálam valamennyi mérkőzésnek megvan a maga értelme ― folytatta Dudás András. ― Azt hiszem, a játékosaimnak van önbecsülése, szeretnék megmutatni, hogy mit tudnak, mire képesek, azt, hogy helyük van a négy között. Ha valaki nem úgy hajt, nem úgy teszi oda magát, akkor nem lesz kész a következő feladatra sem, ami szerintem hiba. Jelenleg nem ismert, hogy ez a feladat a döntő lesz, vagy a bronzmeccs. A negyeddöntőben a Dunaferr ellen folyamatosan lépegettünk előre teljesítményben, akkor voltunk a legjobbak, amikor arra leginkább szükség volt. A Magyar Kupa döntőjében a Kecskemét megszorongatta a somogyiakat, kettő-nullra vezetett ellenük, ami azt jelzi, lehet rajtuk fogást találni. Az első hat emberük megvan, de ha egy-kettő betlizik közülük, akkor az elég ahhoz, hogy rajtuk legyünk. Jó lenne, ha három meccs nem bizonyulna elégségesnek a Kaposvár számára.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 kazincbarcika vegyész rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr634318786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása