A Novara kettős veresége

 2012.02.27. 22:06

Megtorpant Horváth Dóra csapata. A sérülésektől sújtott Asystel Novara az olasz bajnokság (A1 Liga) alapszakaszának 17. fordulójából időjárási okok miatt elhalasztott meccsén 3:1-re kikapott a Pesaro otthonában, majd a 19. fordulóban 3:0-ra vesztett a Busto venségeként.

A Scavolini Pesaro az első szettet 25:23-ra, a negyediket pedig 34:32-re nyerte, tehát reális pontszerzési esélyt szalasztott el a Novara. A magyar játékos 15 pontot szerzett. A meccs statisztikája ide kattintva böngészhető! Képgaléria ide kattintva látható!

Tizenhetedik meccsén a tizenhetedik győzelmét aratta a listavezető Yamamay Busto Arsizio csapata, és mindössze egyetlen pontot vesztett eddig! A 19. fordulóban a Novara volt az áldozat. Alakulhatott volna másképp is az eredmény, hiszen az első szett 25:23 lett... Horváth nyolc pontig jutott. A meccs statisztikája ide kattintva böngészhető! Képgaléria ide kattintva látható!

A Novaránál tovább nőtt a sérültek száma, a Busto elleni meccsre már csak kilencen tudtak kiállni, a sarokban már csak a csereliberó és egy center állt készenlétben. Ezen a héten Horváth Dóra sem edz néhány napig, a hetek óta gyötrő lábfájását próbálják kezelni. Még három meccs van hátra az alapszakaszból, most az ötödik helyen áll a csapat, és ahogy fogyatkozik a játékosok száma, egyre kevesebb az esély a legjobb négy között végezni, pedig csak az kvalifikál a nemzetközi porondra...

Ennél sokkal örömtelibb hír, hogy nézőcsúcs volt a Busto―Novara meccsen, ami pontosan 4906 nézőt (13500 eurós bevétel) jelent! A drukkerek már jóval a mérkőzés kezdete előtt elfoglalták helyeiket a lelátón. A rendőrség bezárta a kapukat, ezért további 600 néző kint ragadt! A veretlen listavezető Busto csarnokában egy hét alatt összesen 11.934 nézőt regisztráltak, előbb a vasárnapi, Piacenza elleni bajnokin, majd csütörtökön, a német Schweriner SC elleni CEV Kupa-meccsen, illetve a Novara ellen.

Címkék: olasz olaszország légió röplabda légiós novara horváth dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr864218503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása