A BITT KNRC-Kaposvári Egyetem röplabdázója, Horváth Petra érdemelte ki a január hónap legjobb somogyi sportolója címet a felnőtt női kategóriában.

A Megyeházán rendezett ünnepélyes díjátadón elhangzott: az NB I-ben szereplő kaposvári női csapat egyik legtehetségesebb játékosa jelentős részt vállalt abban, hogy együttese várakozáson felül teljesített a bajnokság alapszakaszában, és egészen az utolsó fordulóig versenyben volt a felsőházi rájátszást érő helyezésért. Horváth Petra a bajnok BSE ellen 13 pontot ütött, és a folytatásban is ponterősen játszott.

A 18 éves játékos a díjátadás után elmondta: a sikerek egyik titka, hogy összeszokott, egységes a társaság, mert a lányok nem csak egy csapatban játszanak, hanem egy iskolába is járnak, így igazán jól ismerik egymást, és mindig nagyot küzdenek a másikért is a pályán. A remények szerint a BITT a tavalyi helyezéshez képest egyet előrelépve a kilencedik helyen fejezi majd be a pontvadászatot. A rájátszás első mérkőzését március 2-án játsszák a lányok, hazai pályán a Veszprém ellen.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr734189055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása