A Magyar Kupa négyes döntőjére készülő NRK-Nyíregyháza 3:0-ra nyert a VIKSZ-Agria RC-Eger otthonában a női NB II Keleti-csoportjában, az alapszakasz 14. fordulójából elhalasztott meccsen. Sikerükkel a Roma Flórát sérülés miatt nélkülöző szabolcsiak megerősítették helyüket a táblázat élén.

― A Magyar Kupa négyes döntőjére készülő Nyíregyháza villámlátogatást tett Egerben. A főpróbán nem sikerült méltó partnerre találniuk. Gratulálok győzelmükhöz. Nem voltunk egy súlycsoportban ― mondta a meccs után Juhászné Tóth Mária, az Eger játékos-edzője.

A sereghajtó Agria RC 12 mérkőzésből 11 vereséggel és egy győzelemmel zárta az alapszakasz első és második körét, a listavezető Nyíregyháza mutatója éppen fordított: 11 siker és egy vereség.

NB II, nők, Keleti-csoport, alapszakasz, 14. forduló

VIKSZ-Agria RC Eger ― NRK-Nyíregyháza 0:3 (―11, ―13, ―14)

Eger, 50 néző. Játékvezetők: Pelikán, Zvara
Eger: Jékli, Tóth R., Juhászné, Kovács A., Mérkőy, Turi. Csere: Mocsári, Pelyhe (liberók), Tóth A., Szalmási. Játékos-edző: Juhászné Tóth Mária
Nyíregyháza: Erdős Zs., Berényi, Erdősné, Poór, Ilyés, Szabó I. Csere: Petróczy (liberó), Janetka, Sitku, Hengsperger, Dávida. Edző: Balázs István

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 2:8, 4:16, 11:23. 2. játszma: 7:8, 12:16, 13:23. 3. játszma: 4:8, 7:16, 13:23

Junior: VIKSZ-Agria RC Eger ― NRK-Nyíregyháza 0:3 (―17, ―10, ―12)

(forrás: heol.hu)

Címkék: eger nyíregyháza agria röplabda nb ii nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr444101125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása