Továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát a férfi NB I-ben a Fino-Kaposvár. Az együttes egyik legnagyobb reménysége, Gergye Roland tavaly nagyszerű évet zárt, és több rangos díjat is átvehetett a közelmúltban.

― Fantasztikus formát mutat a csapat, amit bizonyít, hogy veretlenül vezetitek a tabellát. Mit gondolsz, meddig tartható fent a jelenlegi formátok?

― Szerintem ez attól is függ, hogy milyen edzésmunkát végzünk, de ahogyan ismerem magunkat, a bajnokság végéig kisebb-nagyobb ingadozásokkal, de szerintem tartani tudjuk ezt a formát.

― A téli szünet után egyből sikerült győzelemmel visszatérnetek a bajnokságba. Hogyan zajlott nálatok az év végi felkészülés?
― A szokásos módon. Napi két edzéssel készültünk. Ebből heti két edzésünk kondi, a reggeli teremedzések általában technikai jellegűek, nyitás, nyitásfogadás, a délutáni pedig kicsit erősebb, csapatgyakorlatok, és ilyen jellegű feladatok.

― Mit gondolsz, mi a csapat legnagyobb erénye? Miben vagytok jobbak, mint a bajnokság többi csapata?
― Talán a fiatalság, a fiatalos lendület, ami minket jobb csapattá tesz, mivel nagyon tudunk küzdeni egymásért, és nagyon nagy a hajtás, amit csinálunk. Sokkal könnyebben fel tudunk pörögni, mint egy idősebb csapat.

― Köztudott, hogy tősgyökeres kaposvári vagy. Milyen érzés, viselni a „hazai” csapatod szerelését?

― Nagyon jó érzés, mivel mindig is itt akartam játszani, még utánpótláskoromban is. Még mindig utánpótláskorú vagyok, de már a felnőtt csapatból játszom vissza. Szóval nagyon jó érzés.

― A korosztályos válogatottban is játszol. Mesélnél nekünk az ott töltött időről?
― Nekem a korosztályos válogatottakkal mindig annyi problémám volt, hogy nagyon kevés a felkészülésünk. Ha úgy vesszük, alig töltök ott egy-két napot az edzőtáborban. Nagyon szeretem azt az egy-két napot, de többet kellene együtt készülnünk, hogy valamit fel tudjunk mutatni.

― Végül, mit üzennél a Fino-szurkolóknak?

― Köszönjük a szurkolást, és kérjük, minél többen jöjjenek a hazai mérkőzéseinkre, és ha lehet, jöjjenek az idegenbeliekre is.

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: kaposvár röplabda gergye

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr1004064133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása