A bajnoki alapszakasz utolsó idegenbeli mérkőzésére készülnek a Fino-Kaposvár férfiröplabdázói. A veretlen éllovas somogyiak vasárnap délután Szolnokon lépnek pályára, és a cél az újabb magabiztos győzelem! A fiúk nem csak a taktikára, hanem az erőnlétre is odafigyelnek, ez lehet a szép sikerek egyik titka.

Jó erőben vannak a Kaposvár röplabdázói. Minderről megbizonyosodhattunk a Vörös Sport Egészségcentrumban, ahol a fiúk immár rendszeresen tréningeznek. Demeter György tanítványai nem véletlenül érnek el izmos eredményeket...

― A csapatsportágak közül a röplabdában terhelik a legjobban az ízületeket: minden egyes érkezésénél hihetetlen nagy nyomás nehezedik a térdekre, bokákra, és ezeket nekünk meg kell erősítenünk a szalagjainkkal és az izomzatunkkal ― avatott be minket a részletekbe Geiger András csapatkapitány. ― Nagyon fontos tehát az erőnléti edzés, külföldön is heti két-három alkalommal ilyen jellegű tréningeken vettem részt. Gyuri bácsi is sokat volt külföldön, az ő tapasztalatai alapján is készülünk.

A bajnokcsapat legénysége 2012-ben is hibátlan, a társaság legutóbbi mérkőzésén bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

― Mindenképpen a februári kupadöntő áll már a gondolataink középpontjában ― folytatta Geiger András. ― Addig még vannak bajnoki mérkőzések, de az erős csapatok elleni találkozókat már letudtuk. Jó úton haladunk, jó munkát végzünk, és bízom benne, hogy a következő hónap közepére sikerül a csúcsformát is időzíteni.

Demeter György vezetőedző hozzátette: mindenki egészséges, és a csapat Szolnokon is szeretné az elmúlt hetek jó sorozatát folytatni. A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik a hetedik helyen álló együttes otthonában.

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr83602949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása