Az Albrecht-Miskolci VSC-MISI a női NB I alapszakaszának 19. fordulójában a Békéscsabát fogadja szombaton 17 órától. Az elmúlt három fordulóban háromszor vesztettek a borsodiak, ráadásul még szettet sem nyertek.

― Nem számítottunk ilyen arányú kudarcokra ― kezdte Toma Sándor, az MVSC edzője. ― Igaz, hogy nagyobb tudású együttesekkel csaptunk össze, a játszmarablásokban azonban joggal reménykedtünk. Nem így történt, de ezen már nem keseregünk, azért sem, mert az alapcsapatunk az iskolai elfoglaltságok miatt nem tudott együtt edzeni. Ennek következtében görcsösek voltunk, a játékosok nem mindig értették meg egymást a pályán, és ebből természetesen feszültség is keletkezett. A héten azon dolgoztunk, hogy a tréningjeinket jó hangulatban tartsuk meg, tisztázzuk a fejekben a teendőket és a feladatokat. Nem tudom, hogy a Békéscsaba milyen összeállításban érkezik Miskolcra: azt tudom, hogy vannak sérültjeik, aztán ők is kétszer kikaptak, sőt a Magyar Kupában sem sikerült a legjobb négy közé kerülniük. Szerkezetileg megbomlottak, új embereket építenek együttesükbe, amely nyilván zökkenőkkel jár. Abban bízom, hogy a lányok végre felszabadultan játszanak, jó mérkőzést vívnak, és ha ez összejön, akkor nyerünk! A diadal pedig további lendületet adhat nekünk a folytatáshoz.

A miskolci csapat minden tagja a szakvezető rendelkezésére áll, a fiatalokkal együtt tizennégyen vannak. A héten Csarkó Edina vizsgázott, nem látogatta az edzéseket, de rá is számít Toma Sándor.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság miskolc békéscsaba röplabda nb1 mvsc brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr833593851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása