Németh Szabolcs csapattársa lesz Dávid Zoltán az olasz másodosztályú (A2 Liga) Sidigas Altiparda együttesénél! A klubnál jelentős változások történtek a közelmúltban a gyenge szereplés miatt: a csapat egy győzelemmel és 13 vereséggel, mindössze két ponttal a tabella utolsó, 16. helyén áll.

Novemberben távozott három olasz játékos: a rutinos Mario Marolda és Marco Loglisci, illetve a 23 éves Jonathan Zaccaria. Helyettük érkezett három tapasztalt röplabdázó: az olasz Cosimo Gallotta (korábban 15 szezont lehúzott az élvonalban); az argentin Jeronimo Bidegain (korábban spanyol, görög, brazil, török és olasz csapatokban játszott); illetve a 30 éves, kaposvári nevelésű Dávid Zoltán, aki Tunéziában (Etoile du Sahel), Görögországban (Ethnikosz), Ausztriában (hotVolleys Wien), Romániában (CVM Tomis Constanta), valamint két idényen keresztül az olasz másodosztályban (Bassano) játszott! Ötszörös magyar bajnok, ötszörös Magyar Kupa-győztes, kétszeres osztrák bajnok. Ebben az idényben mostanáig nem volt csapata, mert nem kapkodott az igazolással, kivárt, és közben a Fino-Kaposvár együttesével edzett.

Edzőváltás is történt Avellino város együttesénél, nem is egy! Giancarlo Imbimbo másodedző lett, a helyét Modica Pompilio foglalta el, de ő novemberben csak húsz napig volt vezetőedző, egy ideje ugyanis Alessando Lorenzoni irányít. Közös tulajdonságuk, hogy az olasz liga adatbankjának tanúsága szerint egyiküknek sincs edzői múltja...

Címkék: olasz olaszország dávid légió röplabda légiós

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr913468227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása